tetiere_traitement_surfaces_compressee

Desinfectie van een oppervlakte

Bij Zebraport bent u aan het juiste adres voor industriële apparatuur en onderdelen die de vraag van u als klant tegemoetkomt, ook voor de desinfectie van een oppervlakte. In 2020 heeft BIO-UV Group het BIO-SCAN® Surface Treatment System ontwikkeld. Dit is een systeem om alle oppervlaktes te reinigen zonder het gebruik van chemicaliën. Dit systeem is gecertificeerd volgens de norm van AFNOR NF T72-281 en is efficiënt tegen 99,999% van alle bacteriën en virussen, inclusief het SARS COV 2 virus.

image021

Wij vinden het belangrijk dat wij u als klant kunnen geven waar u naar op zoek bent. Tevens geven wij producten en leveranciers een podium. Bent u geïnteresseerd in het BIO-SCAN Surface Treatment System? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

Voordelen en mogelijkheden van BIO-SCAN®

  • BIO-SCAN® licht: het meest krachtige UV op de markt en het enige apparaat dat gecertificeerd is volgens onafhankelijke laboratoria voor AFNORD/SARS COV 2;
  • BIO-SCAN® Drive: een BIO-SCAN® 233 systeem met een specifieke elektrische adapter om deze in een 12V sigaretten aansteker van een auto te pluggen. Dit is ideaal voor taxi’s, Uber, huurauto’s, ambulances etc;
  • BIO-SCAN® mobile;
  • BIO-SCAN® Cube: een nieuwe oplossing die kleine objecten kan desinfecteren binnen enkele seconden. Dit is geschikt voor onder andere sleutels, brillen en telefoons;
  • BIO-SCAN® 3D: de oplossing om grotere oppervlaktes te desinfecteren. 38m2 in 5 min, 100m2 in 15 min en 200m2 in 30 min.
  • O3CLEAN: oplossing voor natte oppervlaktes door het gebruik van een spray met geozoneerd water.
image022

Desinfectie van een oppervlakte met BIO-SCAN®

BIO-SCAN® is een product van het Franse BIO-UV Group. Dit desinfectiesysteem werkt met Uv-licht en desinfecteert elk oppervlakte. Door het gebruik van Uv-licht, is er geen kans op bijwerkingen of gezondheidsklachten. Daarnaast is deze manier van desinfectie kosteneffectief, krachtig, snel en praktisch. Daarnaast is het concept zeer eenvoudig en voor elke gebruiker geschikt.

BIO-SCAN aanschaffen via Zebraport

  • Jarenlange ervaring;
  • Wij assisteren graag bij de bemiddeling;
  • Goede service;
  • Wij zetten graag een stapje extra.

Schakel ons in als bemiddelaar

Bent u geïnteresseerd in de BIO-SCAN® van BIO-UV Group? Zebraport staat u graag bij tijdens de bemiddeling. Ook als u nog vragen hebt over dit product, kunt u gerust contact met ons opnemen. Klik op de button hieronder voor de contactmogelijkheden.

Contact opnemen

Bemiddelt en levert Zebraport alleen maar producten?

Nee, wij leveren ook aanvullende diensten als (technisch) advies, ondersteuning in engineering en bijbehorende onderdelen.
Maar benader ons gerust voor inkoop, onderhoud, vervanging of modificaties van allerhande componenten.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

Bemiddelt Zebraport alleen maar tussen partijen?

Nee, Zebraport is ook ambassadeur in de verkoop van oplossingen van Filtrex Srl. en de Bio-UV Group.
Hier zullen nog partners aan toegevoegd worden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van allerlei toeleveranciers  en afnemers die we op aanvraag kunnen inzetten.

Benieuwd wat wij voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

Waar dient de BIO-SCAN voor ?

De BIO-SCAN is een nieuwe innovatie en het ideale systeem voor een veilige desinfectie van elke oppervlaktes zonder het gebruik
van chemicaliën. Bacteriën en virussen, waaronder ook SARS-COV-2 (Covid-19), kunnen hiermee bestreden worden

Benieuwd wat wij voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

Welke types zijn er verkrijgbaar ?

De BIO-SCAN is er in de variaties klein(233), middel(255) en groot(455).

Benieuwd wat wij voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

/