Bio UV Zebraport

BIO-UV producten voor industriële toepassingen

Wij raden je de producten van BIO-UV aan als je op zoek bent naar UV apparatuur voor industriële toepassingen. Het is een Franse fabrikant van verschillende Ultraviolet (UV-C) oplossingen.

Deze UV-C apparatuur voor industriële toepassingen zijn toepasbaar voor:

  • Legionella ontsmetting;
  • Automatische chlorine vrije behandeling van zwembaden en spa's;
  • Behandeling van afvalwater;
  • Voor productie van drinkwater;
  • Ballast water behandeling bij zeeschepen;
  • Het zuiveren van water in een aquarium en vijver;
  • Aqua- en agricultuur toepassingen;
Neem nu contact op

Water hergebruiken

Water wordt op vele manieren verontreinigd. Het wordt ook steeds schaarser in onze wereld. Het is dus belangrijk dat we er zuinig op zijn en er op een goede manier mee omgaan. Dit is essentieel voor zowel het milieu als de mens op aarde.

Door beter gebruik te maken van de bestaande reserves en water te hergebruiken kunnen we zuiniger met deze delfstof omgaan.

UV-C apparatuur voor industriële toepassingen reinigt water

Professioneel UV-C licht desinfecteert en minimaliseert verschillende organismen. Waardoor water beter kan worden ingezet voor gebruik en hergebruik. Door middel van UV apparatuur voor industriële toepassingen wordt het water gereinigd, waardoor we het vaker kunnen gebruiken.

BIO-UV

Onderneem actie met BIO-UV

Zoals gezegd is het apparatuur geschikt voor diverse mogelijkheden. Het grote voordeel is dat het goed is voor het milieu en dat je het water kunt hergebruiken.

Tegenwoordig is het misschien wel vanzelfsprekend dat we beschikken over voldoende water. Echter is dat in de toekomst niet het geval. Daarom is het belangrijk dat er nu actie wordt ondernomen. Dat kan met deze apparatuur.

“Wij zijn de intermediair voor de industrie, wij zetten graag een stapje extra voor je”

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

BIO-UV is een Franse fabrikant in het fabriceren en ontwikkelen van professionele UV apparatuur voor industriële toepassingen. De apparatuur is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Daarbij wordt er altijd gekeken naar innovatie. Zodat de producten nog meer worden verbeterd en nog beter toepasbaar zijn.

Neem nu contact op

Bio-UV C unit voor een aquarium

De UV apparatuur is uitermate geschikt voor aqua- en agricultuur toepassingen. Mensen met een aquarium of een vijver in de tuin gebruiken de producten om hun water te zuiveren. Een professionele UV-C unit BIO-UV 30 heeft een langere contacttijd met het water en zorgt voor een betere zuivering dan een standaard UV-unit.

De unit heeft een hoge werking bij een hoge doorstroomsnelheid. Bij deze BIO UV 30 is er een gegarandeerde blootstelling aan UV-C straling van 2,8 seconden bij de opgegeven doorstroomsnelheid.

BIO-UV

Meer weten over Bio-UV apparatuur voor industriële toepassingen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het BIO-UV apparatuur voor industriële toepassingen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

HDPE-assortiment voor de desinfectie van zout en bijtend water

De BIO-UV Group heeft een specifiek assortiment reactoren ontwikkeld en gepatenteerd voor professionals. Deze reactoren voldoen aan de strengste eisen voor de desinfectie van zout en/of bijtend water. Ofwel HDPE HO of AM-bereik in de aqua cultuur, visteelt, vijver en het aquarium en biologisch zwembad. Waardoor de reactoren hun werking veilig kunnen verbeteren.

Het HDPE-assortiment van de Group kan alle stroomsnelheden behandelen. Vandaag de dag behandelen dagelijks bijna 10.000 reactoren deze verschillende toepassingen. Talrijke sites en operators gebruiken de reactoren tot hun grote tevredenheid.

Bemiddelt en levert Zebraport alleen maar producten?

Nee, wij leveren ook aanvullende diensten als (technisch) advies, ondersteuning in engineering en bijbehorende onderdelen.
Maar benader ons gerust voor inkoop, onderhoud, vervanging of modificaties van allerhande componenten.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

Bemiddelt Zebraport alleen maar tussen partijen?

Nee, Zebraport is ook ambassadeur in de verkoop van oplossingen van Filtrex Srl. en de Bio-UV Group.
Hier zullen nog partners aan toegevoegd worden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van allerlei toeleveranciers  en afnemers die we op aanvraag kunnen inzetten.

Benieuwd wat wij voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

Waarvoor wordt UV-C licht gebruikt ?

Met UV-C licht kan men water, lucht en oppervlakken desinfecteren. Hiervoor zijn geen extra chemicaliën nodig,
zodat deze toepassing zeker milieuvriendelijk te noemen is.
Wil je meer weten over BIO-UV neem dan eenvoudig contact op.

Welke markten bedient Zebraport voor UV-c en gerelateerde producten ?

Aquacultuur, Aquaria, (commerciële) zwembaden, Vijvers en waterornamenten, maar ook toepassingen voor industriele desinfectie,
zuivering /desinfectie(oa. legionella, etc.)/hergebruik van (drink-/zoet/zout )water en desinfectie van oppervlaktes (BIO-SCAN).

Wil je meer weten over BIO-UV neem dan eenvoudig contact op.

Wat zijn de producten van Zebraport?

We kunnen een breed scala aan UV-c / Ozon en AOP producten, oplossingen en bijbehorende onderdelen aanbieden.
Al naar gelang de toepassing en het gebruik, zullen we de juiste oplossing adviseren.

Hierbij kunt u op (technische) ondersteuning van ons en onze partners rekenen.

Naast de aangegeven producten voor filtratie en desinfectie, kunnen we in alle industriële componenten en onderdelen voorzien.
Hier is al meer dan 30 jaar ervaring in opgebouwd.

Benieuwd wat wij voor u kunt betekenen? Neem dan eenvoudig contact op of ga naar onze site voor meer informatie.

pehd-ho-am

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

/