Bio UV Zebraport

UV apparatuur voor industriële toepassingen

Water wordt op vele manieren verontreinigd. Het wordt steeds schaarser en het is dus belangrijk dat we er zuinig op zijn en er op een goede manier mee omgaan. Dit is essentieel voor zowel het milieu en de mens op aarde. Door beter gebruik te maken van de bestaande reserves en water te hergebruiken kunnen we zuiniger met deze delfstof omgaan. UV-C licht desinfecteert en minimaliseert verschillende organismes, waardoor water beter kan worden ingezet voor gebruik en hergebruik. Met behulp van UV apparatuur voor industriële toepassingen wordt het water gereinigd, waardoor we het vaker kunnen gebruiken.

Waarom UV apparatuur voor industriële toepassingen

Als je op zoek bent naar UV apparatuur voor industriële toepassingen dan raden wij je de producten van BIO-UV aan. BIO-UV is een Franse fabrikant van verschillende Ultraviolet (UV-C) oplossingen. Deze UV apparatuur voor industriële toepassingen zijn toepasbaar voor:

  • Legionella ontsmetting;
  • Automatische chlorine vrije behandeling van zwembaden en spa's;
  • Behandeling van afvalwater;
  • Voor productie van drinkwater;
  • Ballast water behandeling bij zeeschepen;
  • Aqua- en agricultuur toepassingen;

Voordelen

Zoals je dus kunt lezen is het apparatuur geschikt voor diverse mogelijkheden. Het grote voordeel van het gebruik van de apparatuur is dat het goed is voor het milieu en dat je het water kunt (her)gebruiken. Het is misschien nu wel vanzelfsprekend dat we beschikken over voldoende water, maar dat is in de toekomst niet het geval. Daarom is het belangrijk dat er nu actie wordt ondernomen en dat kan met de apparatuur van BIO-UV.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

BIO-UV is een Franse fabrikant in het fabriceren en ontwikkelen van professionele UV apparatuur voor industriële toepassingen. De apparatuur is betrouwbaar en is van hoge kwaliteit. Daarbij wordt er altijd gekeken naar innovatie, zodat de producten nog meer worden verbetert en nog beter toepasbaar zijn.

Meer weten over UV apparatuur voor industriële toepassingen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het UV apparatuur voor industriële toepassingen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

/