Desinfectie water

Voor de desinfectie van water zijn er verschillende technieken beschikbaar. Als toeleverancier helpt Zebraport je graag je geïnfecteerde water weer schoon en gedesinfecteerd te krijgen. Hiervoor gebruiken wij onder meer UV-c waterbehandeling: UV-apparatuur van de Franse fabrikant BIO-UV. Deze apparatuur is speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen en toepasbaar en helpt onder andere bij legionella bestrijding.

Desinfectie van water voor een betere wereld

Schoon water is schaars aan het worden in de wereld. Dat komt mede omdat water wordt verontreinigd door allerlei toepassingen in de industrie, als toevoegingen aan hulpstoffen en door gebruik door onszelf als drinkwater. Het is belangrijk dat we zuinig blijven met ons water en er goed mee omgaan. Zowel voor het milieu als de mensen op aarde is dit essentieel. Het milieu is gebaat bij schoon water.

Daarom zou het verstandiger zijn als we water gaan hergebruiken. Bij Zebraport helpen wij je graag met de juiste beslissing voor filtratie en desinfectie van water. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem nu contact op

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

UV-c waterbehandeling

Fabrikant BIO-UV is specialist in het fabriceren en ontwikkelen van professionele UV apparatuur voor industriële toepassingen als UV-c waterbehandeling. UV-c is de afkorting van Ultraviolet. Hoe werkt UV-C apparatuur precies? Professioneel UV-C licht desinfecteert en minimaliseert verschillende micro-organismen.

BIO-UV
Desinfectie van water voor legionella bestrijding

De mogelijkheden: legionella bestrijding

Zoals gezegd is UV apparatuur geschikt voor diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld bij legionella bestrijding. Maar de UV-C apparatuur is ook toepasbaar voor behandeling van afvalwater, productie van drinkwater en het zuiveren van water in een aquarium en vijver.

Vraag meer informatie aan over desinfectie van water

Maak geïnfecteerd water weer schoon door gebruik te maken van de UV-c waterbehandeling techniek van Zebraport. Meer weten over desinfectie van water? Vraag gerust meer informatie aan door ons contactformulier in te vullen.

Zebraport is een internationaal werkend intermediair. Voor internationale klanten hebben wij de volgende Engelse pagina’s ingericht: BIO-SCAN (oppervlaktebehandelingssysteem) en FILTREX (vloeistoffilters).

Neem nu contact op
/