Filtratie oliën en brandstoffen

Filtratie van oliën en brandstoffen zorgen voor een goede werking van installaties, machines en motoren. Daarnaast geeft schone brandstoffen en oliën minder onderhoud en reduceert het de totale kosten. Goede filtratie is dus essentieel. Bij Zebraport begrijpen wij dit. Je kunt ons inschakelen als intermediair die tegenmoetkomt in vraag en aanbod van industriële apparatuur en onderdelen.

Of het nu gaat om een statisch of zelfreinigend filter, voor elke uitdaging biedt Zebraport een oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie. Contact opnemen kan door ons contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0) 499 847 588.

Neem nu contact op

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

Filtratie oliën en brandstoffen

Zelfreinigend filter

De zelfreinigend filter is zuiniger in gebruik en er is sprake van minder slijtage en onderhoud. Ten slotte hoef je aan de verontreiniging ook niet meer te denken. Aan de hand van het unieke zelfreinigende systeem kan deze zelfreinigend filter volcontinu draaien. De filters voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen.

Diverse filtertypes

Er zijn diverse filtertypes waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar filters voor oliën en brandstoffen. Elke filter heeft zijn eigen kenmerken. Mocht je nog niet met volledige zekerheid weten welke filter geschikt is voor jouw machines, installaties of motoren sturen we graag de filter types en specificaties toe.

VARIE-FILTRI-DI-BRONZO_SLV0103-1

Neem eenvoudig contact op

Schone brandstoffen en oliën slagen dankzij een goede filtratie. Kies onze filters en uw machines, installaties en motoren werken weer als nieuw. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

U kunt ook contact met ons opnemen voor BIO-UV en BIO-SCAN apparatuur.

Neem nu contact op
/