Filtrex Zebraport

Vloeistof filters voor industriële toepassingen

Een van de producten die wij aanbieden zijn vloeistof filters voor industriële toepassingen. Wij bieden de filters aan van het bekende merk FILTREX. Deze filters staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ben je benieuwd wat je nog meer moet weten over vloeistof filters van FILTREX en wil je weten wat de voordelen zijn? We leggen het graag uit.

Voordelen vloeistof filters voor industriële toepassingen

De FILTREX vloeistof filters zijn automatisch zelfreinigende filters voor (zee)water, oliën en brandstoffen. Hierdoor heeft een motor een betere verbranding, is het zuiniger in gebruik, kun je uitgaan van minder slijtage en onderhoud en hoef je geen rekening te houden met verontreiniging. Aan de hand van het unieke zelfreinigende systeem van de filter kan deze volcontinue draaien.

Voor welke apparaten?

De vloeistof filters zijn geschikt voor industriële toepassingen. Zo zien we vaak dat dit het product wordt gebruikt bij apparaten in de maritieme, technische en water sector. Ben je benieuwd of de filter past in jouw apparaat, dieselmotor of machine? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Filter types

Er zijn diverse filter types waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar vloeistof filters voor industriële toepassingen. Zo heeft elke filter zijn eigen kenmerken. De filter types en specificaties sturen we graag toe. Weet je niet goed welke filter jij nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

FILTREX is een Italiaanse filterfabrikant en produceert betrouwbare filters met vloeistoffen van hoge kwaliteit. De filters voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen in de verschillende branches. Innovatie staat bij deze fabrikant hoog in het vaandel en daarom zijn ze constant op zoek naar nieuwe manieren om hun producten te verbeteren. Dit gebeurt dagelijks op de research en testafdelingen, zodat er gebruikers met hun producten nog meer kunnen besparen.

Meer weten over vloeistof filters voor industriële toepassingen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de vloeistof filters voor industriële toepassingen van FILTREX? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

/