BIO-UV
previous arrow
next arrow
Slider
pehd-ho-am

Desinfectie water

Schoon water is een schaars goed aan het worden. Water wordt geïnfecteerd door allerlei toepassingen in de industrie, als toevoeging aan hulpstoffen en door gebruik door ons zelf.  Om al dat water weer schoon en gedesinfecteerd te krijgen, zijn er verschillende technieken beschikbaar. Als toeleverancier helpen wij u graag uw uitdaging op te lossen.

BIO SCAN

Desinfectie oppervlakte

Bacteriën en virussen zitten op elk oppervlak. We zijn nu in staat u voor elke toepassing de juiste apparatuur te leveren. Voor desinfectie van kleine objecten in enkele seconden tot desinfectie van grote ruimtes of grote oppervlakken. Hiervoor bieden we u verschillende oplossingen zonder gebruik van chemicaliën.

VARIE-FILTRI-DI-BRONZO_SLV0103-1

Filtratie water

Water wordt breed gebruikt. Onder andere voor onze drinkwatervoorziening en als onderdeel van de productieprocessen. Het milieu is gebaat bij schoon water. Gebruik en hergebruik van (zout, brak, industrie of drink-) water wordt steeds noodzakelijker. Wij helpen u graag met de juiste filtratie toepassing

DACT (1)

Filtratie oliën en brandstoffen

Schone brandstoffen en oliën zorgen voor een goede werking van installaties, machines en motoren, geven minder onderhoud en reduceren de totale kosten. Goede filtratie is hierbij essentieel. Of het nu gaat om statische of zelfreinigende filters. Voor elke uitdaging is er een oplossing.

VARIE FILTRI DI BRONZO_SLV0096

Andere diensten

We helpen en ondersteunen graag. Voor onze relaties voorzien we in allerlei diensten zoals oa. onderhoud, engineering, modificaties, product- of leveranciersonderzoek, in- en verkoop, inruil en ga zo maar door. Mist u iets, vraag het ons !

SACIL-4

Overige producten

U zoekt wat anders dan filters of desinfectie apparatuur, dan bent u nog steeds bij ons aan het goede adres. Wat te denken van GRP produkten , appendages, maritieme componenten of materieel voor de weg- en waterbouw. Ook met de bijbehorende verbruiksartikelen kunnen wij u ontzorgen.

Diensten van Zebraport

Stukje tekst over diensten Zebraport

Bemiddeling

Als intermediair willen meer leveren dan alleen een product. We assisteren graag bij de bemiddeling van aanvullende producten en/of diensten. Zebraport is een dienstverlener die relaties, inkoop en business development samen inzet voor het optimale resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Service

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan in ons vakgebied en weten we als geen ander hoe we het beste kunnen fungeren als intermediair. Daarbij zijn de mogelijkheden legio. Wij assisteren graag bij de bemiddeling van aanvullende producten en/of diensten en staan voor je klaar om je verder te helpen.

Meer weten over Zebraport?

Ben je op zoek naar een bepaald product, wil je meer informatie of ben je benieuwd naar meer informatie wat wij voor jou als leverancier kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan middels het contactformulier op onze website, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar en geven je advies op maat, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Merken van Zebraport

/