Industriële filters

Zebraport is dé intermediair voor industriële filters. Zo helpen we je als klant tijdens de zoektocht naar industriële apparatuur. Maar ook wanneer je een leverancier bent en afnemers zoekt zijn wij dé partij voor jou. We zijn graag ambassadeur voor bedrijven en merken. Zebraport is dé schakel tussen vraag en aanbod. Wij brengen jou als klant of leverancier samen. Hierbij geniet je van de beste service! Wij zetten zoals je merkt graag een stapje extra.

We gaan altijd voor het optimale resultaat

Wil je direct onze hulp inschakelen of wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vloeistoffilters van FILTREX

In ons aanbod vind je verschillende industriële (vloeistof)filters van het merk FILTREX. Deze filters staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en reinigen automatisch. Zo kun je ze gebruiken voor het reinigen van brandstoffen, (zee)water of oliën. Door deze reiniging krijgt de motor van de apparatuur een betere verbranding. Daarnaast vindt er minder slijtage plaats en bespaar je op onderhoud. Wist je dat jij je ook geen zorgen hoeft te maken om de verontreiniging?

 

industriële filters

Zebraport: ook voor UV-C apparatuur van BIO-UV

Ook UV-C apparatuur draagt bij aan allerlei industriële toepassingen. Wij bieden UV-C apparatuur van de Franse fabrikant BIO-UV aan. Deze apparatuur is bruikbaar voor vele doeleinden. Onder andere vermindert het risico voor een legionella besmetting, voor de productie van drinkwater en nog veel meer toepassingen. Deze apparatuur maakt hergebruik van water mogelijk! Dat is goed voor het milieu.

 

Contact opnemen

Intermediair voor industrie sinds 2015

  • Jarenlange ervaring
  • Assisteren graag bij de bemiddeling
  • Goede service. We zetten graag een stapje extra

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan in ons vakgebied en weten we als geen ander hoe we het beste kunnen fungeren als intermediair.

inudstriële filtersNeem contact met ons op!

Ben je op zoek naar een leverancier van industriële filters of UV-C apparatuur? Of ben je juist leverancier en zoek je een podium? Neem contact
met ons op via onze website, via de mail of telefonisch! We voorzien je graag van advies op maat waar je mee verder kunt. Wij zijn Zebraport: dé intermediair die vraag en aanbod van industriële apparatuur en onderdelen van klanten en leveranciers bij elkaar laat komen.

Contact

/