Oppervlakte desinfectie methodes

Zebraport helpt je met oppervlakte desinfectie. Wij zijn in staat om voor elke toepassing de juiste desinfectie apparatuur te leveren. Dit geldt zowel voor desinfectie van kleine objecten als desinfectie van grote oppervlakten en hele ruimtes. Hiervoor bieden we verschillende oplossingen aan zonder gebruik te maken van chemicaliën. Er zijn verschillende desinfectie methodes, maar niet alle methodes zijn geschikt voor elke oppervlak.

Wil je meer weten over de verschillende methodes voor het desinfecteren van oppervlakten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. En ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van oppervlakte desinfectie.

BIO-SCAN® voor oppervlakte desinfectie

Een oppervlakte desinfectie dat Zebraport kan leveren is het BIO-SCAN® Surface Treatment System van de BIO-UV Group. Dit systeem kan elk oppervlakte desinfecteren, doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van UV-c licht. Het concept is zeer eenvoudig en voor elke gebruiker geschikt. De gebruiker controleert zich op zijn juiste kleding, zet het UV-masker op, trekt de veiligheidshandschoenen aan, pakt de BIO-SCAN®, zet het systeem aan en laat het Uv-licht over het oppervlak schijnen. Deze manier van oppervlakte desinfectie is kosteneffectief, krachtig, snel en praktisch.

Het BIO-SCAN® Surface Treatment System is gecertificeerd volgens de norm AFNOR NF T72-281 en is efficiënt tegen 99,999% van alle bacteriën en virussen, inclusief het SARS COV 2 virus (Covid-19). Omdat het systeem werkt met UV-c licht is er geen kans op bijwerkingen of gezondheidsklachten.

Voordelen en mogelijkheden van BIO-SCAN®

  • BIO-SCAN® licht: het meest krachtige UV-c op de markt en het enige apparaat dat gecertificeerd is volgens onafhankelijke laboratoria volgens AFNOR NF T72-281/SARS COV 2;
  • BIO-SCAN® Drive: een BIO-SCAN® 233 systeem met een specifieke elektrische adapter om deze in een 12V sigarettenaansteker van een auto te pluggen. Dit is ideaal voor taxi’s, Uber, huurauto’s, ambulances, bussen, vrachtauto’s, etc;
  • BIO-SCAN® mobile;
  • BIO-SCAN® Cube: een nieuwe oplossing die kleine objecten kan desinfecteren binnen enkele seconden. Dit is geschikt voor onder andere sleutels, brillen en telefoons;
  • BIO-SCAN® 3D: de oplossing om grotere oppervlaktes te desinfecteren. 38m2 in 5 min, 100m2 in 15 min en 200m2 in 30 min;
  • O3CLEAN: oplossing voor natte oppervlaktes door het gebruik van een spray met geozoneerd water.

De ultrakorte behandelingstijd

De UV-c stralen afkomstig van het BIO-SCAN® Surface Treatment System dringen het binnenste van het DNA op 254 nanometer binnen. Dit is de optimale golflengte voor het elimineren van micro-organismen als virussen, bacteriën, algen, gisten en schimmels. De behandelingstijd bij BIO-SCAN® bij een oppervlakte van 30x50cm is 8 seconden. Het oppervlak is dan voor 99,99% gedesinfecteerd. Ter vergelijking: bij een chemische desinfectie spray is dit pas na 5 minuten voor bacteriën en na 30 minuten voor virussen.

Desinfectie van water: BIO-UV

Bij Zebraport bieden we industriële apparatuur en onderdelen aan die de vraag van jou als klant tegemoetkomt. Naast oppervlakte desinfectie ook voor de desinfectie van water. Er zijn hiervoor verschillende technieken beschikbaar, bijvoorbeeld waterbehandeling met UV-c of UV-c in combinatie met Ozon. Deze apparatuur is van de Franse fabrikant BIO-UV. Net als bij BIO-SCAN® werkt de apparatuur met UV-c licht. Daardoor kan de UV-c waterbehandeling water desinfecteren en micro-organismen minimaliseren. En kunnen we het water hergebruiken, wat weer beter is voor het milieu.

Oppervlakte desinfectie door Zebraport

  • Jarenlange ervaring;
  • Wij assisteren graag bij de bemiddeling;
  • Goede service;
  • Wij zetten graag een stapje extra.

Meer weten over desinfectie van een oppervlakte?

Bedrijven in de retail, gezondheidszorg, openbaar vervoer en kantooromgevingen, grote zalen en stadions hebben te maken met desinfectie van oppervlaktes. Het BIO-SCAN® Surface Treatment System kan alle oppervlaktes reinigen. Het desinfectiesysteem is eenvoudig in gebruik en kostenbesparend. Nieuwsgierig geraakt naar de BIO-SCAN® of naar andere desinfectiemiddelen? Kom dan in contact met Zebraport en vul het contactformulier in. Wij geven je graag meer informatie. En bij interesse staan we je graag bij .

/