Over ons Zebraport

Over ons

We gaan even een stukje terug in de geschiedenis: om precies te zijn naar het jaar 1995. In dit jaar richtten we CHAPEAU op. Dit was de voorloper van Zebraport, zoals we die nu kennen. Met CHAPEAU fungeerden we als intermediair voor wijnen en tuinmeubelen. In 2015 is dit naar de huidige situatie veranderd en is de handelsnaam Zebraport in gebruik genomen. Dit kwam omdat een fabrikant ons vroeg hen in Nederland en België te gaan vertegenwoordigen. Momenteel houden we ons bezig met de vraag en aanbod van industriële apparatuur.

Intermediair van technische apparatuur en onderdelen

Wij zijn de intermediair die de vraag en aanbod van industriële apparatuur van klanten en leveranciers samenbrengt. Met onze dienstverlening willen we de klant ontzorgen in de zoektocht naar nieuwe onderdelen. Daarnaast willen we een ambassadeur zijn voor bedrijven en merken. De meeste klanten van ons bevinden zich in de sectoren maritiem en techniek. De bedoeling is dat we dit in de toekomst uitbreiden naar waterbehandeling/waterzuivering, aquacultuur en de maakindustrie.

Service

Het verlenen van goede service staat hoog bij ons in het vaandel. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, weten wij als geen ander hoe wij dit kunnen waarborgen. Wij vinden het belangrijk om een stapje extra te zetten binnen onze dienstverlening. In de praktijk houdt dit in dat wij niet alleen een product leveren, maar ook bemiddelen van aanvullende producten en/of diensten. Daarbij gaan we altijd voor het optimale resultaat.

Meer weten over ons ?

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan middels het contactformulier op onze website, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Contactinformatie

SACIL-4

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

/