UVC-dosimeters-logo-color

Hoe werken de UVc Dosimeters?

UVC Dosimeters zijn fotochromische indicatoren. Bij blootstelling aan UV-c (254 nm) veranderen onze UVC Dosimeters zichtbaar van kleur van het startgeel naar oranje, naar dieproze. De kleurverandering correleert met niveaus van geaccumuleerde UV-C-bestraling, wat gebruikers helpt om te zien of oppervlakken voldoende energie hebben ontvangen om bacteriën, virussen en sporen te doden - waaronder MRSA en C. Diff. Het leveren van een voldoende dosis UV-C is van vitaal belang om oppervlakken effectief te ontsmetten en te desinfecteren. Daarom zijn kleurveranderende dosimeters zo essentieel voor het proces.

We hebben de volgende types Dosimeters:

Quick Check UVC Dosimeter

SKU: UVC006-CRD

De Quick Check is een gebruiksvriendelijke colorimetrische indicator waarmee u kunt ZIEN of uw UV-C-apparaten voldoende kiemdodende bestraling hebben geleverd om oppervlakken te behandelen.

Personal UVC Exposure Indicator

SKU: UVC006-PUV

Dit product is een colorimetrische UV-C indicator die het woord STOP onthult bij blootstelling aan een geaccumuleerde dosis van 6 mJ/cm² UV-C bestraling (254 nm).

UVc Dosimeter 100 cards

Toont zichtbaar de geaccumuleerde dosis UV-C aan, zodat u kunt bevestigen dat een oppervlak een optimaal niveau van kiemdodende bestraling heeft ontvangen. Een recente studie geeft aan dat SARS-CoV-2 kan worden geactiveerd met een dosis van 22 mJ/cm².

Met behulp van een gepatenteerd, UV-gevoelig materiaal, reageren UVC 100 Dosimeters op UV-C bij 254 nm, de piekgolflengte voor kiemdodende effectiviteit. Deze kleurveranderende indicatoren zijn ideaal voor gebruik met UV-C desinfectiesystemen en helpen u uw apparaten, procedures te valideren en zichtbaar te zien of doeloppervlakken voldoende kiemdodende bestraling hebben ontvangen om schadelijke bacteriën, virussen en sporen te doden. Deze Dosimeter Kaarten zijn verkrijgbaar in drie stijlen*

  •  UVC100-DUO heeft 2-kleur referenties voor 50 end 100 mJ/cm²
  • UVC100-TRI heeft 3-kleur referenties voor 25, 50 en 100 mJ/cm²
  • UVC100-MCD heeft 2-kleur referenties voor MRSA en C-diff (correspondeert met 50 en 100 mJ/cm²)

UVc Dosimeter 100 dots

UVC 100 Dosimeters dots helpen U het succes van uw UV-C desinfectiesystemen zichtbaar aan te tonen. Om te gebruiken, plaats de UVC 100 dots Dosimeters op of naast apparatuur of oppervlak dat zal worden gedesinfecteerd met ultraviolette kiemdodende bestraling. Zorg ervoor dat het gele indicatorgebied naar de UV-C-lichtbron gericht is. Nadat de UV-C desinfectiecyclus is voltooid, bevestigt u de kleurverandering op de kaarten of stippen binnen 24 uur. UVC 100 Dosimeters zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en mogen niet opnieuw worden gebruikt.

UVc LED Dosimeters

UVC LED Dosimeters zijn eenvoudig te gebruiken fotochromische indicatoren die zichtbaar bewijs leveren van succesvolle kiemdodende bestraling met UV-C-apparaten die 260-280 nm golflengten uitzenden. Maak voor het bijhouden van gegevens de notaties rechtstreeks op de dosimeter om de resultaten aan te geven. Blootgestelde dosimeters vasthouden of weggooien in overeenstemming met de vereisten van de locatie.

Beschikbaar in drie stijlen: TRI Card (2.5”x3.5”) Quick Check (2”x2”) Dot (1”)

UVc 1000 Dosimeters

UVC 1000 Dosimeters helpen het succes van uw UV-C decontaminatie systemen zichtbaar aan te tonen. Ze zijn ontworpen om visueel een geaccumuleerde dosis UV-C aan te geven bij 500 tot 1.000 mJ/cm2, wat in het aanbevolen bereik ligt om N95-maskers te ontsmetten.

Contactinformatie

sidebar-image

ZEBRAPORT
P.O.Box 79
NL – 5688ZH Oirschot

Tel:+31 (0)499847588
Mail: ask@zebraport.com

/