Markten

Schoon water en hygiëne zijn van levensbelang. Zebraport is actief als dienstverlener, bemiddelaar en productaanbieder in de markten aquacultuur, dierentuinen, commerciële aquaria, module fabrikanten, engineersbureaus, eindgebruikers en installateurs.

Alles voor een natuurlijke manier van desinfectie en een beter milieu.

Alles voor een natuurlijke manier van desinfectie en een beter milieu.

desinfectie van water voor dierentuinen en commerciële aquaria

Dierentuinen en commerciële aquaria

In aquacultuur, dierentuinen en commerciële aquaria is het voor de dieren van het grootse belang dat zij schoon en zuiver water tot hun beschikking hebben. Maar ook de geïnteresseerde bezoekers kijken graag naar schoon water en oppervlakten. Hygiëne voor de gezondheid van de dieren en mooi zicht voor de kijker. Wij hebben voor u de juiste apparatuur voor het bestrijden van bacteriën en virussen, zonder gebruik van chemicaliën.

Module fabrikanten

De industriële apparatenbouw maakt veel gebruik van modulaire systemen, waarvoor componenten nodig zijn van verschillende fabrikanten. Hier worden componenten voor UV-c/Ozon/A.O.P. en apparatuur voor de behandeling van water-installaties ingezet voor het zuiveren en ontsmetten. Zebraport adviseert, levert en bemiddelt zodat u de juiste producten en diensten tot uw beschikking heeft.

aquacultuur-dierentuin-commerciële aquaria

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend advies?

waterbehandeling zonder gebruik van chemicaliën

Oppervlakte- en waterbehandeling zonder gebruik van chemicaliën

Het gebruik en hergebruik van water wordt steeds belangrijker om het milieu te sparen. Denk bijvoorbeeld aan drinkwatervoorzieningen en water als onderdeel van productieprocessen, schoon water is noodzakelijk voor onze gezondheid en hygiëne. Zebraport adviseert en levert UV-c apparatuur voor desinfectie van water met licht, maar ook teststickers voor verschillende UV-c toepassingen voor het reinigen van oppervlakten.
Wij weten precies wat nodig is voor de behandeling van uw oppervlakten en water én wat goed is voor het milieu. Ga net als Zebraport voor zuiveren en ontsmetten op een milieuvriendelijke manier, zonder gebruik van chemicaliën. Neem contact op en maak gebruik van onze expertise.

Engineeringbureaus

Met samenwerken bereiken we meer en betere resultaten. Innovatie is de sleutel voor succes in zuiveren en ontsmetten. Engineeringbureaus zijn bepalend in nieuwbouwprojecten en het doen van aanpassingen, zij bepalen de keuzes in de toepassingen van producten of leveranciers. Door samenwerking en bemiddeling helpen we bij het nemen van de juiste beslissingen voor het desinfectieproces van water of oppervlakten. We adviseren en denken met u mee op het gebied van engineeringscapaciteit voor uw project.

Bemiddeling bij desinfectieproces van water of oppervlakten voor engineers
leveren van technische onderdelen en industriële componenten voor installateurs

Installateurs

Dreigt uw project uit zijn planning te lopen doordat onderdelen missen of aanpassingen moeten worden doorgevoerd? Zebraport begrijpt de hoeveelheid werk die komt kijken bij de werkvoorbereiding en de daadwerkelijke installatie. Schakel ons in om teleurstellingen in uw project te voorkomen. Wij leveren technische onderdelen, industriële componenten en advies om uw project tot een succes te maken.