Behandelen van
water

Goed gebruik en hergebruik van water is essentieel voor een zuinigere omgang met het milieu en de schaarste van het water. Met het gebruik van professioneel UV-c licht en ozon kunnen organismen geminimaliseerd worden. Deze manier van ontsmetten maakt dat we water vaker kunnen gebruiken. Een relatief eenvoudige manier om duurzamer om te gaan met deze delfstof. De apparatuur waar Zebraport mee werkt is betrouwbaar en professioneel. Door continu mee te gaan in de innovatie, is de toepasbaarheid van de producten steeds optimaler.

Toewijding aan natuur,

passie voor techniek

Toewijding aan natuur

passie voor techniek

desinfectie van water voor aqarium

Zet deze manier van behandelen van water in bij bijvoorbeeld het zuiveren van uw (kweek)vijverwater, aquapark of commercieel aquarium. Ook voor de desinfectie van zout en/of zoet water in de aquacultuur, visteelt of visvijver, is een compleet assortiment beschikbaar. Alle apparatuur voldoet aan de gestelde eisen en is speciaal ontwikkeld voor professionals.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over het behandelen van water of kunt u hulp gebruiken bij uw keuze? Zebraport staat tot uw beschikking, neem contact met ons op.