Duurzame oplossingen

voor desinfectie
van water
en oppervlakten

waterbehandeling aquacultuur en commerciële aquaria

Behandelen
van water

Goed gebruik en hergebruik van water is essentieel voor een zuinigere omgang met het milieu en de schaarste van het water. Met het gebruik van professioneel UV-c licht en ozon kunnen organismen geminimaliseerd worden.

desinfectie van oppervlakten

Behandelen van
oppervlakten

Krachtig, snel en praktisch behandelen van oppervlakten met de apparatuur van Zebraport. Doordat enkel gebruik wordt gemaakt van UV-c licht of ozon, zijn chemicaliën overbodig, is de apparatuur zeer gebruiksvriendelijk en worden kosten bespaard.

Vol passie voor techniek en volledige toewijding aan de natuur brengen we vraag en aanbod samen in de gang naar desinfectie van water en oppervlakten. Door kennis en ervaring in te zetten, voorzien we u van het juiste advies, helpen we u aan de beste producten en brengen we u in contact met passende partners.

Toewijding aan natuur, passie voor techniek

waterbehandeling aquacultuur en commerciële aquaria

Met ons specialisme in de aquacultuur, commerciële aquaria en dierentuinen, hebben we het antwoord op uw vraag over het zuiveren en ontsmetten van water. Ook de desinfectie van oppervlakten heeft voor ons geen geheimen. Behandelen op een duurzame manier, zonder chemicaliën, gebundeld in hét kennis- en adviescentrum: Zebraport. Neem contact op om kennis, advies en informatie over producten te ontvangen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Service en bemiddeling op basis van kennis en ervaring

waterbehandeling aquacultuur en commerciële aquaria

Dienstverlening in het zuiveren en ontsmetten, die verder gaat dan het aanprijzen van een product. Naast de producten die nodig zijn voor het reinigingsproces, voorzien we u ook van het beste advies. Passende dienstverlening en het aangaan van samenwerkingsrelaties maken de mogelijkheden voor water- en oppervlaktebehandeling in de aquacultuur, commerciële aquaria en dierentuinen oneindig bij Zebraport. De technische ontwikkelingen staan niet stil en wij gaan mee.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Technische apparatuur en onderdelen

  • Service

  • Producten

  • Bemiddeling

  • Klantgerichte oplossingen

Mist u iets? Vraag het ons! Wij ondersteunen, bemiddelen, zoeken en leveren.

Vragen? Neem contact met ons op.